Recover in Style

Een op de drie vrouwen met borstkanker ondergaat een borstamputatie. Daarbij wordt een drain aangelegd met transparante fles voor de opvang van wondvocht. Eenmaal thuis draag je de drain nog een week met je mee. Wij maakten er een tas voor. De DrainBag geeft vrouwen praktische én emotionele steun om hun dagelijkse leven – zo goed als het kan – weer op te pakken. Drie modedesigners maakten een serie stijlvolle ontwerpen. Voor de productie en levering startten we een crowdfunding actie. Eind 2018 werden de eerste 100 DrainBags aan 6 ziekenhuizen geleverd.


Welke draai geef jij aan je swirl?

Van ijs word je vrolijk en dat vraagt om een vrolijke social campagne. Met populaire Swirl’s toppings in de hoofdrol, en een twist. Alle communicatie leidt naar een Swirl’s Shop in de buurt van je huidige GPS-locatie, waar je meteen jouw Swirl’s kunt samenstellen en een smaakvolle sweater kunt winnen. Mobile-only activatie in opdracht van studio Shoq in Amsterdam.


Optelsom van talenten

KPMG is een bonte verzameling specialisten met uiteenlopende competenties. Voor ieder project wordt het beste team samengesteld. We maakten een groepsfoto en lichtten we verschillende teams uit die een opmerkelijke klus hebben geklaard. De portretten linken door naar longreads op de website waar je kunt kennismaken met de teamleden en de resultaten die ze met elkaar hebben behaald.Keep Cool. Wear Bamigo

Het is een tuinplant. Je kunt er een panfluit van maken. Panda’s zijn er dol op. En het is hard op weg om de textielsoort van de toekomst te worden. Niet alleen omdat het duurzaam geproduceerd wordt. Het is ook oersterk, anti-transpirerend en zacht als zijde. Onderkleding van bamboetextiel. Een TVC.


The art of pairing

Van het melkmeisje van Vermeer tot de stillevens van Van Dijck. Zuivel heeft altijd een prominente plek gehad in het Hollandse cultuurlandschap. Als ode aan het Hollandse erfgoed, de superieure smaak en een smaakvolle presentatie maakten we een social media expositie ‘the art of pairing’. 21 kunstwerkjes om op te eten, ter bevordering van meer Campina Holland Master op de internationale borreltafel. In het Engels, doen we ook.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21